Oppussing På Tankene Dine? Tips Som Vil Hjelpe

Du kan vel si at jeg har vært involvert i oppussingsprosjekter ganske ofte i livet mitt. I dette øyeblikk min mann er ferdig gips i vår stue, og vil snart male den. Mens det er flott å se det ferdige produktet, kan prosessen være veldig rotete.

Hold deg tro mot eiendommen og nabolaget når du tar på deg store renoveringer. Hvis du bor på en gate i forstaden ranch stil hjem, så sette i en koloniale herskapshus ikke kommer til å få deg det ønskede resultatet du er ute etter. Det vil være ute av sted og ikke noe noen andre vil være villig til å betale for senere.

Installer en lat Susan i de merkelige hjørneskapene. Det kan være vanskelig å bruke lagringsplassen de gir, hvis du må komme ned på hender og knær for å søke etter elementene i bakhjørnene. En lat Susan vil tillate deg å nå dine elementer lett hver gang.

En gang i uken, i det minste, støv hjemmet ditt. Bare noen få dager kan tillate ganske mye støv å bygge opp og forårsake allergi problemer i hjemmet. Foruten å holde alt så rent og vakkert som det skal være, når du støver regelmessig, er du i en utmerket posisjon til å observere de første tegn på skade, slitasje eller skadedyrsangrep i hjemmet ditt.

Lim wallboard på plass før du spikrer den! En kjelepistol og riktig lim gjør raskt arbeid av jobben. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og neglene du bruker er mindre sannsynlig å dukke opp i fremtiden.

Oppgi de tingene du trenger før du går til oppussingsbutikken. Når du vet nøyaktig hva du trenger, vil du aldri glemme noe.

Når jeg prøver å fikse opp et hus for å snu den, ta hensyn til kjøkkenet. Hvis har linoleum gulv, erstatte dem med flis. Det gjør stedet ser mye bedre. Du bør undersøke tellerne og se på å erstatte dem. De trenger ikke å være granitt, men granitt Counter topper øke verdien av hjemmet og opp sjansene dine for å selge den.

Røykvarslere er nødvendig for sikkerhet i hjemmet ditt. Mange hjem bare sette dem i visse områder. Du kan øke sikkerheten i hjemmet ditt, ved å installere flere detektorer på steder som bad, kjøkken og kjellere. Disse områdene kan noen ganger overses, men utsatt for branner så mye eller mer enn resten av huset.

Når du forbereder deg på å liste opp hjemmet ditt for salg, kan det være fristende å gjennomføre store ombyggingsprosjekter for å øke husets appell. Disse prosjektene kan enkelt kjøre opp kredittkortgjeld, noe som kan skade din evne til å sikre gunstige kredittvurderinger og lånegodkjenning. I stedet, se etter små oppdateringer og rimelige reparasjoner, for å gjøre hjemmet ditt mer attraktivt for potensielle kjøpere.

Vi har et hjem som er over 100 år gammelt og oppdaterer det har vært en pågående prosess de siste fem årene. Vi har en ny spisestue, to nye bad og halvparten av et nytt kjøkken. Nylig installerte mannen min fire nye vinduer og satte ny ytterkledning på halvparten av huset. Jeg gleder meg til det hele skal gjøres!